Revisor på Sydfyn & Faaborg Midtfyn

Erfarent revisorfirma – Freelance revisor i Svendborg, Faaborg m.fl.

Har du brug for hjælp til dit regnskab eller andre bogføringsopgaver? Jeg har fokus på at løse alle former for opgaver inden for dette område. Jeg klarer alt lige fra bogføring til rådgivning samt regnskab, årsregnskab og årsrapporter.

Når du benytter mit revisorfirma, får du en sparringspartner, som du kan være tryg ved. Med mig som din partner kan du koncentrere dig om at passe din virksomhed, og lave de ting du er specialiseret i.

Jeg ringer dig gerne op for en uforpligtende samtale

Udfyld formularen – så kontakter jeg dig

Hvor finder jeg en billig revisor? Hvad skal man regne med af pris og timepris?

Hvor finder jeg en billig revisor? Hvilken timepris tager en revisor, og tager en revisor overhovedet løsninger på fast pris?

Det er blot få af de spørgsmål, mange kunder ofte har. Med Lyneborg Regnskab får du altid muligheden for at få en fast pris. Prisen er skræddersyet ud fra, hvilke opgaver du ønsker, jeg skal løse for dig.

Jeg arbejder ofte ud fra fast pris løsninger, da det er essentielt for mig, at mine kunder ved hvad de skal give for tingene samt, at der er fokus på tallene frem for mit time forbrug.

Det betyder nemlig, at du altid ved, hvad det koster at bruge mig som din revisor. Du får derfor ingen uventede og ubehagelige overraskelser.

Jeg arbejder som revisor i Svendborg, Faaborg og omegn, og har mere end 15 års erfaring

Du skal vælge mig til at hjælpe dig, hvis du ønsker:

  • Den samme person til at varetage dine bogførings- og regnskabsopgaver
  • At din bogholder og revisor ved hvem du er, og kender din virksomhed på alle planer
  • At få en personlig og troværdig service
  • At arbejdet leveres i høj kvalitet
  • En revisor og bogholder, du kan have tillid til
  • Et revisorfirma, der matcher dine reelle behov
  • At få tilført en værdifuld assistance til din virksomhed
  • En ekspert i håndværkerregnskab

Lad mig stå for dit virksomhedsregnskab og din regnskabsopstilling

Vil du skabe luft i din travle hverdag? Så lad mig stå for dit virksomhedsregnskab eller din regnskabsopstilling.

Hvis din virksomhed har fravalgt revision, klarer jeg blandt andet delene med at stille regnskabet op. Jeg sørger naturligvis også for, at det bliver indberettet til SKAT og Erhvervsstyrelsen. Så skal du ikke tænke på at gøre alt dette selv.

Ejer du en virksomhed, hvor revisionen ikke er fravalgt. I dette tilfælde har jeg dygtige samarbejdspartnere, som kan varetage selve godkendelsen og revisorerklæringen.

Kom helt i mål med én og samme person som din bogholder og revisor

Jeg er uddannet revisor hos BDO Scanrevision i Odense og har en HD i ”Regnskab og økonomistyring”. Jeg har mange års erfaring inden for denne verden, og har derudover også flere års erfaring som selvstændig freelance bogholder i Odense og på hele Fyn.

Da det kun er mig, der er tilknyttet Lyneborg Regnskab, får du en professionel og individuel rådgivning fra den samme person.

Det er til din fordel, da jeg herved får en indgående indsigt i din virksomhed. Dette gør, at jeg altid yder en personlig og nærværende service, når du har brug for det.

Med mig som din bogholder og revisor bliver du aflastet i din hverdag. Det gør, at du i stedet kan have fingeren på pulsen i din virksomhed, sørge godt for dine kunder og skabe en større omsætning.

Kontakt uforpligtende din nye freelance revisor i Svendborg, Faaborg m.fl.

Du er altid velkommen til at kontakte mit revisorfirma på tlf. 30 48 39 22. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed.

Jeg tager gerne et møde eller flere telefonsamtaler med dig. Det vigtigste for mig er, at du er tryg ved at lade mig overtage dit regnskab og eventuel bogføring.

Jeg har arbejder som revisor i Odense, Svendborg, Faaborg Midtfyn, Ringe, Langeskov, Kerteminde, Nyborg, Middelfart, Otterup, Sydfyn, Østfyn og resten af Fyn. Jeg har dog også kunder flere andre steder i landet.

Bliv ringet op!

Udfyld og bliv ringet op!