Regnskab, årsregnskab og årsrapport

Hjælp til årsregnskab, årsrapport og regnskab i Odense og på hele Fyn
– få frigjort tid til andre opgaver

Giver ord som regnskab, årsregnskab eller årsrapport dig grå hår? Eller kniber det med tiden til den daglige bogføring i virksomheden? Så kan Lyneborg Regnskab hjælpe dig.

Jeg sikrer, at du ikke ender med at bruge en masse tid på bogførings- og regnskabsopgaver. I stedet får du frigjort din tid til at tjene penge, drive din virksomhed, hjælpe dine kunder og meget andet.

Hos mig får du en skræddersyet løsning, som passer til netop din virksomheds behov. Med min hjælp slipper du for bekymringer omkring både regnskab og bogføring. Du kan få ro i maven velvidende, at der er styr på disse opgaver.

Jeg ringer dig gerne op for en uforpligtende samtale

Udfyld formularen – så kontakter jeg dig

Over 15 års erfaring med virksomhedsregnskab og indberetning af årsrapport og årsregnskab

Søger du hjælp til virksomhedsregnskab, bogføring, årsrapport eller andet? Så kan det være en god idé med professionel hjælp.
Jeg arbejder som bogholder i Odense og på hele Fyn.

Jeg er oprindelig uddannet revisor og holder styr på både internt regnskab og eksternt regnskab samt dine indtægter, udgifter, bilag, passiver, aktiver, moms m.m. Hos mig bliver regnskabet anskueliggjort. Du får et komplet overblik, så det giver mening for dig.
Har din virksomhed brug for udarbejdelse af revision? Dette kan du få klaret gennem mine dygtige samarbejdspartnere. Det kan bl.a. være, hvis du ønsker hjælp til revision af foreningsregnskab eller lignende.

Professionel hjælp til regnskab, årsregnskab og årsrapport i Odense og på resten af Fyn

Mit ønske er at lette din hverdag og levere kvalitet. Du kan trygt overlade dine opgaver til mig, når det kommer til dit regnskab, dit årsregnskab, din årsrapport m.m. Hos mig bestemmer du selv hvilke opgaver, jeg skal holde styr på for dig.

Sammen skræddersyr vi en personlig løsning, der passer til lige netop din virksomhed. Du vælger, hvad der giver mest mening for dig. Du bestemmer med andre ord helt selv, hvor store dele af regnskabet du selv ønsker at udføre, og hvor meget jeg skal klare for dig.

Om du bruger E-conomic, Dinero, C5, Xena (EG One) m.fl. til dit regnskab betyder intet for mig. Jeg kender alle programmerne, og er vant til at arbejde i dem.

Opstilling af regnskab og årsregnskab – Hos mig er det i trygge hænder

For mange virksomheder kan det være en fordel at få en kyndig revisor og bogholder til at kigge på regnskabet. På den måde ved du, at det overholder alle gældende regler på området. Ofte kan vi også finde fradrag der ikke er benyttet, så du husker at få brugt de muligheder der er på dette område. Jeg varetager bl.a. følgende opgaver:

Opstilling af årsregnskab

 Hjælp til momsregnskab

Hjælp til årsregnskab

Og meget andet

Hjælp til bogføring

Jeg hjælper dig altid i mål med det hele i forhold til SKAT og Erhvervsstyrelsen. Ønsker du en god pris på et billigt årsregnskab? Så må du meget gerne give mig et kald.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvad er et årsregnskab?

Starter du en virksomhed, skal du føre regnskab over virksomhedens økonomi. Hvert år skal du lave en redegørelse over økonomien i virksomheden. Dette betegnes som et årsregnskab. Et årsregnskab giver dig et overblik over alt driften i virksomheden, herunder virksomhedens indtægter, udgifter m.m.

✔ Hvordan laver man årsregnskab?

Dit årsregnskab laves ud fra din bogføring, hvor du har angivet virksomhedens indtægter og udgifter. For at lave et årsregnskab er det nødvendigt med flere informationer såsom bankudskrifter, transaktioner, bilag m.m. Det er vigtigt, at bogføringen er lavet korrekt, så banken stemmer, og du ender med de rigtige tal i årsregnskabet.

✔ Hvad er en årsrapport?

En årsrapport viser, hvad der er foregået i virksomheden i det forgange år samt, hvordan det går.
Rapporten giver med andre ord et retmæssigt overblik over virksomhedens økonomi og aktiviteter. Årsrapporten offentliggøres og skal indsendes til Erhvervsstyrelsen, når året slutter.

Kontakt mig og få hjælp til regnskab, årsregnskab, årsrapport mm.

Ønsker du at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde din virksomhed? Så er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 30 48 39 22. Så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Jeg har mange kunder på Fyn i og arbejder bl.a. som bogholder og revisor i Odense, Årslev, Nr. Lyndelse, Ringe, Langeskov, Svendborg, Faaborg Midtfyn, Sydfyn og Østfyn.

Bliv ringet op!

Udfyld og bliv ringet op!