Revisor med over 15 års erfaring 

Revisor i Ringe, Langeskov m.fl. – jeg hjælper dig med alt indenfor regnskab

Hænger dit regnskab dig langt ud af halsen? Vil du gerne have mere tid til at fokusere på det, du er god til i din virksomhed? Så overlad bogføringen, regnskabet, økonomistyringen og administrationen m.v. til Lyneborg Regnskab.

Jeg hjælper mange virksomheder med at holde styr på diverse bogførings- og regnskabsopgaver. Det kan jeg også gøre for dig! Så kan du få frigjort tid og trygt stole på, at alt stemmer til punkt og prikke.

Jeg har mange års erfaring – både fra mit tidligere arbejde i revisorfirma, og de senere år som freelance bogholder og revisor på Fyn.

Mine mange år i branchen gør mit i stand til at udføre tingene både hurtigt og korrekt – første gang.
Jeg sætter en dyd i, altid at overholde vigtige deadlines.

Med mig behøves du ikke bekymre dig om regnskab og bogføring. Jeg har det fulde overblik.

Jeg ringer dig gerne op for en uforpligtende samtale

Udfyld formularen – så kontakter jeg dig

Få ro i maven – jeg har over 15 års erfaring med hjælp inden for bogføring og regnskab

Har du brug for hjælp til momsafregning eller større dele af dit regnskab? Så har jeg kompetencerne til at varetage opgaven for dig. Jeg tilbyder hjælp til bl.a.:

  • Bogføring
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Momsafregning
  • Regnskabsopstilling
  • Projektstyring
  • Økonomistyring
  • Klargøring til revision
  • Årsregnskaber
  • Årsrapporter
  • Og meget mere

Jeg kan ikke udføre udarbejdelse af revision. Til dette har jeg dog et godt netværk af gode og dygtige samarbejdspartnerne.

Har du brug for hjælp til en opgave, som ikke er nævnt her? Så er du altid velkommen til at give mig et kald, hvor vi kan tage en snak om dine behov.

Personlig hjælp til regnskab med fokus på troværdighed

Det er vigtigt for mig at alt udføres med fokus på kvalitet og pålidelighed. Derfor vægter jeg det tætte og personlige samarbejde højt. Jeg er nemlig af den overbevisning, at netop dette skaber tillid mellem os, og sikrer en god relation.

Derfor sætter jeg din virksomhed i centrum. Jeg sørger for, at du får en ansvarlig og kompetent rådgivning, indenfor de ting du har brug for. Ligeledes opnår jeg en indgående indsigt i din virksomhed. Jeg er fleksibel og skræddersyr en løsning, som passer til netop dine behov.

Dette uanset, om der er tale om hjælp til dit årsregnskab eller indberetning af moms.

Hyrer du mig ind som freelance revisor i din virksomhed, er det essentielt for mig, at der hverken gås på kompromis med service, troværdighed eller tillid. Du kan naturligvis både kontakte mig på telefon og mail hvis du har nogle spørgsmål.

Erfaren revisor i Ringe, Langeskov og på resten af Fyn og Langeland

Hos Lyneborg Regnskab får du en billig revisor og bogholder med over 15 års erfaring i at lave regnskab for mange typer af brancher. Det kan være alt lige fra en tømrer til en murer, en elektriker eller noget helt fjerde. Jeg arbejder desuden gerne i flere forskellige offline- såvel som online regnskabsprogrammer herunder bl.a.:

Dinero

Xena (EG One)

E-conomic

M.fl.

Microsoft Dynamics C5

Jeg har stor indsigt i, hvad forskellige virksomheder møder af udfordringer i dagligdagen, når det kommer til bogføring og regnskab. Derfor hjælper jeg gerne dig uanset fagområde og regnskabsprogram. Hos mig får du altid en fast pris, så du kender omkostningerne fra starten.

Kontakt mig om mit arbejde som revisor i Ringe og Langeskov m.fl. og få et gratis tilbud

Har du brug for hjælp fra et kompetent revisorfirma. En samarbejdspartner der kan klare hele- eller dele af dit regnskab og din bogføring?

Så er du altid velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende. Så får vi en snak om, hvordan jeg helt præcist kan hjælpe dig.

Du kan ringe til mig på tlf. 30 48 39 22. Jeg sammensætter gerne et skræddersyet tilbud, når jeg ved mere om dine ønsker.

Jeg har mange kunder på Fyn i bl.a. Ringe, Langeskov, Odense, Svendborg, Faaborg Midtfyn, Kerteminde, Nyborg, Otterup og Middelfart, men arbejder som revisor for virksomheder i hele landet.

Bliv ringet op!

Udfyld og bliv ringet op!