Revisor på hele Fyn

Revisor i Odense og på hele Fyn – jeg har over 15 års erfaring

Som selvstændig eller virksomhedsejer har du mange bolde i luften hver dag. Især hvis du prøver at udføre alt arbejdet på egen hånd. Lader du Lyneborg Regnskab holde styr på dit regnskab og bogholderi, kan du få mere overskud til det du er bedst til. Du kan måske også få mere tid sammen med familien.

Jeg hjælper dagligt mine kunder, der har fravalgt revision med alt lige fra at indtaste bilag til momsafregning, kvartalsregnskab, årsregnskab, årsrapport m.m.

For andre kunder gør jeg deres regnskab klar til at blive godkendt af deres statsautoriserede revisor. Har du ikke en registreret revisor, har jeg dygtige samarbejdspartnere, som kan hjælpe.

Jeg ringer dig gerne op for en uforpligtende samtale

Udfyld formularen – så kontakter jeg dig

Billig revisor timepris – Her får du altid en god og konkurrencedygtig pris

Med den rette revisorrådgivning har du mulighed for hele tiden at blive opdateret omkring, hvad der er bedst for din virksomhed.

Du behøver heller ikke selv at bruge tid på dit regnskab. I stedet kan du få frie hænder til det, du er bedst til – at passe din virksomhed og dine kunder.

Jeg laver regnskaber til en fast pris ud fra hvilke opgaver, der skal løses. Ønsker du hjælp til bogføring på timepris, tager jeg 450 kr. ex. moms. i timen.

Det er for mig ligegyldigt hvilket regnskabsprogram, du benytter. Jeg er blandt andet bekendt med disse programmer:

  • Dinero
  • E-conomic
  • Microsoft Dynamics C5
  • Xena (EG One)

Revisor i Odense og på hele Fyn – jeg har mange års erfaring

Lyneborg Regnskab er et bogholder- & revisorfirma. Jeg arbejder som freelance bogholder i Odense og på hele Fyn.

Jeg er oprindeligt uddannet revisor (ikke statsautoriseret), så har du brug for en bogholder eller en revisor? Hos mig får du begge dele i en og samme person.

Med mig tilknyttet din virksomhed, får du hjælp fra en erfaren og kyndig ressource. Jeg har indsigt i alle facetter i din virksomhed, og kan derved give dig en tæt og personlig rådgivning.

Det kan f.eks. være i forhold til beskatningsgrundlaget, udvidet selvangivelse og meget andet.

Har du brug for hjælp til regnskabsopstilling eller andre revisor-opgaver?

Har du brug for hjælp til regnskabsopstilling eller andre revisor-opgaver, kan jeg være behjælpelig.

Jeg har stor erfaring med mange forskellige opgaver inden for faget. Dette er blot et lille udpluk af, hvad jeg laver til daglig:

Revisorhjælp til skat

Revisor-hjælp ved boligudlejning

Indberetning af skat

Og meget andet

Hjælp til indberetning af årsregnskab

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvad koster en revisor?

Hvad koster en revisor i timen? Det er meget individuelt, da det afhænger af opgavens omfang. Hos Lyneborg Regnskab får du en fast timepris på 400 kr. pr. time ex. moms. Så ved du altid, hvad du skal forholde dig til i forhold til betalingen for mit arbejde.

✔ Hvad laver en revisor?

En revisors arbejde er bl.a. at bistå med regnskabsarbejde og yde optimal rådgivning til virksomheden. Derudover kan en revisors opgave også være at kontrollere og revidere en virksomheds regnskaber.

✔ Hvornår skal man have revisor?

Hvis du er i tvivl om du snyder SKAT eller dig selv, bør du kontakte en revisor. En revisor kender lovgivningen og reglerne. Det sikrer, at dit regnskab kan blive indberettet korrekt.

Ring og få en uforpligtende snak om mit arbejde som revisor i Odense og på resten af Fyn

Er du på udkig efter en revisor, der sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde? Så er du velkommen til at kontakte mig uforpligtende på tlf. 30 48 39 22.

Lad os få en snak om, hvad du har brug for hjælp til. Herefter får du et uforpligtende tilbud. Jeg kan tilbyde opgaver på såvel timepris som fast pris – alt efter hvad du ønsker.

Jeg har mange kunder fra Odense, Fyn, Ringe, Langeskov, Svendborg, Faaborg Midtfyn, Kerteminde, Nyborg, Middelfart, Otterup, Sydfyn og Østfyn.

Bliv ringet op!

Udfyld og bliv ringet op!