Bogholder på Vest- & Sydfyn

Freelance bogholder i Svendborg, Assens m.fl. – få tid til at koncentrere dig om din virksomhed

Er den daglige bogføring ved at være en tidsrøver? Så lad mig stå for din bogføring. Jeg har mange års erfaring.

Jeg klarer gerne dit bogholderi i det omfang, du har behov for. Hvor du bor på Fyn betyder ikke noget.

Ikke alle har brug for en fuldtidsansat til at holde styr på bilag m.m. Så kan man hyre mig ind som freelance bogholder på deltid. Om det er en gang om måneden, løbende eller i en bestemt periode, betyder ikke så meget. Jeg er klar til at løse din opgave.

Lyneborg Regnskab er det perfekte match, hvis du har en mindre virksomhed, som har brug for en freelance bogholder på Fyn. Det kan f.eks. være en enkeltmandsvirksomhed, et lille ApS eller en personligt ejet virksomhed. Her får du nemlig en personlig service, så der er grobund for et godt og tæt samarbejde mange år frem.

Jeg ringer dig gerne op for en uforpligtende samtale

Udfyld formularen – så kontakter jeg dig

Billig bogføring udført af selvstændig bogholder som dækker hele Assens og Vestfyn

Oplever du, at du bruger uforholdsvis meget tid på bogføring i din dagligdag? Så er det måske en god idé, at du får dig en bogholder. I mit virke som bogholder arbejder jeg yderst effektivt og har styr på alle detaljerne.

Det kan rent faktisk forholde sig sådan, at du i sidste ende oplever, at det er langt billigere for dig at hyre en bogholder. På den måde kan du bruge din tid effektivt på andre ting i din virksomhed.

Du får frigjort de timer, du normalt bruger på at gennemgå de forskellige bogholderiopgaver. Det kan medføre, at du i sidste ende tjener flere penge; og derved får en større fortjeneste.

Få hjælp til bogføring online af en bogholder med over 15 års erfaring

Jeg klarer gerne din bogføring uanset din branche. Jeg har specielt stor ekspertise i bogføring og regnskaber for håndværkerbranchen.

Er du elektriker, tømrer, murer eller lignende? Så er jeg skarp til at løse alle de bogføringsmæssige problemstillinger og udfordringer, som lige præcis dit firma støder på.

Jeg arbejder også som freelance revisor i Odense og på resten af Fyn (dog ikke godkendt revisor eller statsautoriseret revisor).

At det kun er mig der har fingrene i dit regnskab gør, at jeg kan rådgive dig på bedste vis.

Freelance bogholder i Svendborg, Sydfyn og Langeland til en god pris

Jeg arbejder også som freelance bogholder og revisor i Svendborg og resten af Sydfyn samt på Langeland.
Min timepris på 450 kroner. eks. moms for bogføring er yderst konkurrencedygtig. Samtidig får du din bogføring udført i højeste kvalitet. Jeg er grundig af natur, og uddannet revisor. Jeg er i stand til at arbejde i mange forskellige regnskabsprogrammer. Kontakt mig gerne og lad os få en uforpligtende snak.
Har du brug for en freelancer til dit regnskab? Så står jeg også gerne til din rådighed. Jeg sammensætter altid en skræddersyet løsning til dig, som er baseret på netop dine behov.

Kontakt mit for en snak om mit arbejde som bogholder i Assens, Svendborg, Sydfyn og Langeland

Jeg ved, at det er vigtigt med tillid til den person, der skal holde styr på dit bogholderi og dit regnskab.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 30 48 39 22 for en snak om din opgave og dine tanker. Jeg tager altid gerne et gratis og uforpligtende møde.

Jeg har mange kunder fra Svendborg, Assens, Odense, Sydfyn, Vestfyn og resten af Fyn.

Bliv ringet op!

Udfyld og bliv ringet op!